Saltar al contingut

Saltar a la navegació

2 d'Abril de 2023

Visió perfecta a totes les edats

federoptics - salut visual - ulleres graduades

Les ulleres monofocals estan indicades per a la correcció visual de la miopia o la hipermetropia, i faciliten a l’usuari la visió de lluny o bé la de prop. Totes dues es poden combinar amb astigmatisme.

Existeixen diferents tractaments especials de la lent per a millorar la qualitat de visió.

Tractament antireflector

La millor manera d’augmentar la nitidesa i confort de la visió és afegir una protecció addicional que elimini els molestos reflexos i enlluernaments, a més de les ratllades, amb la consegüent reducció de la fatiga ocular.

El tractament antireflector de fàcil neteja fa que les lents resultin més resistents a tot tipus de brutícia, des de les empremtes dels dits fins a la pols i fins i tot les gotes d’aigua.

Índexs reduïts

Fer lents més primes del que és habitual ens aporta comoditat i lleugeresa, a més d’una millora estètica. Determinades muntures requereixen aquest tipus de materials. Als índexs reduïts es pot afegir a més qualsevol altre tractament addicional.

Lents fotocromàtiques

Són lents que canvien de color en funció de la intensitat del sol, oferint una qualitat de visió en diferents ambients, amb una transició suau i ràpida en passar de l’exterior a l’interior. A l’incrementar-se la llum, les lents s’enfosqueixen proporcionant protecció UVA i UVB.

Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya instituto feperópticos Varilux especialista Feder Club European Academy of Orthokeratology opt retina opt retina