Saltar al contingut

Saltar a la navegació

6 de Març de 2020

Allibera els teus ulls de l’estrès digital

Els reptes visuals d’avui dia es combaten amb unes ulleres perfectes per el dia a dia dels usuaris de dispositius digitals.

 

Les pantalles dels dispositius que ens envolten poden provocar-nos estrès visual. Durant la nostra rutina diària consultem constantment pantalles digitals; la mida de les lletres, la poca distància a la que llegim etc.. els nostres ulls tenen que adaptar-s’hi i a la vegada enfocar ràpidament objectes més llunyans. Tot això causa un sobreesforç visual que pot desencadenar mal de cap, fatiga i irritació visual o contractures entre altres símptomes.

A Federòptics Xavier Vivas i Federòptics Vivas – Moran, treballem amb les lents digitals ZEISS perquè ofereixen la solució òptima per a combatre el denominat “Síndrome Visual Informàtic”. Aquestes lents optimitzen l’enfocament dels nostres ulls, permetent que s’adaptin ràpidament a tots els llocs que mirem. A més a més, no solament beneficien la visió als dispositius digitals, també són ideals per la lectura de llibres i revistes i compten amb protecció UV total que ens protegeix dels raigs del sol.

Si el teu dia a dia requereix de moltes hores davant de pantalles, vine a les nostres òptiques i t’assessorarem amb les lents que t’ofereixin un major confort visual enmig d’aquest món digital.

Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya instituto feperópticos Varilux especialista Feder Club European Academy of Orthokeratology opt retina opt retina