Saltar al contingut

Saltar a la navegació

12 de Febrer de 2018

PRO Varilux

A Federòptics seguim estant de promoció, una promoció pensada per a tu, perquè ets molt PRO i et mereixes uns progressius que se t’adaptin.

És per això que amb el PRO de Federòptics podràs aconseguir les teves ulleres progressives PRO Varilux i gaudir del teu segon parell de lents inclòs.

Gaudeix de Varilux solutions i escull la solució que més s’adapti a tu:

Varilux Solution Drive: les ulleres progressives que milloren la teva experiència a la carretera.
Redueix fins a un 90% els enlluernaments nocturns, millora del contrast i la nitidesa, reducció de la fotofòbia diürna, visió nítida en túnels i carreteres poc il·luminades, millora del temps de resposta i augment de la seguretat al volant.

Varilux Solution Sun: gaudeix d’una major nitidesa fins i tot en condicions d’excés de llum.
Visió nítida a totes les distàncies també sota el sol: visió natural a qualsevol distància, nitidesa perfecta inclòs en condicions d’excés de llum, màxima qualitat visual i estètica, àmplia gamma de colors i protecció contra els rajos UV i màxima comoditat.

Varilux Solution Digital: les ulleres progressives que redueixen la teva fatiga visual quan utilitzes dispositius electrònics.
Ajuda a bloquejar la llum blava nociva dels dispositius electrònics i ofereix: reducció de fatiga visual per l’ús prolongat de dispositius electrònics, visió optimitzada en distancies molt pròximes com el mòbil, millora de contrastos i redueix les brillantors de les pantalles.

Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya instituto feperópticos Varilux especialista Feder Club European Academy of Orthokeratology opt retina opt retina