Saltar al contingut

Saltar a la navegació

15 de Gener de 2023

MiYOSMART. “La manera intel·ligent de tractar la miopia en nens”

En els últims estudis basats en una investigació de la Universitat Politècnica de Hong Kong, s’ha demostrat que mitjançant les lents MiYOSMART, aptes per a nens i nenes, la progressió de la miopia pot ser controlada, a la vegada que proporciona una visió més nítida.

Sabem que res és més important que la salut i el benestar dels teus fills i és que la miopia és un problema global que va en augment a conseqüència del canvi d’estil de vida dels últims temps: més ús dels dispositius digitals  i menys temps a l’exterior. Els factors hereditaris, comportamentals i mediambientals també hi juguen el seu paper.

S’estima que la meitat de la població mundial podria patir miopia l’any 2050.

Un estudi ha demostrat que les lents MiYOSMART amb tecnologia D.I.M.S (Defocus Incorporated Multiple Segments), a més de corregir l’error refractiu miop, són eficaces endarrerint la progressió de la miopia en un 60% de mitjana, i en un 21’5% aturant-la, d’aquesta manera els nens poden gaudir d’una visió més nítida i més saludable.

Cuidar la visió va més enllà de les lents:

  • Passar més temps a l’aire lliure
  • Realitzar revisions visuals freqüents
  • Dónar-li un descans als teus ulls
Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya instituto feperópticos Varilux especialista Feder Club European Academy of Orthokeratology opt retina opt retina