Saltar al contingut

Saltar a la navegació

29 de Novembre de 2019

Protecció UV total. Tot el dia. Tots els dies.

Lents transparents amb la protecció d’unes ulleres de sol.

La radiació UV no sol està present durant l’estiu o en dies solejats, també a l’hivern o en dies ennuvolats. L’exposició prolongada a aquests rajos suposa riscs greus per la nostra salut. No sol pot danyar la pell, també els ulls i la zona del voltant, desencadenant en alguns casos un envelliment accelerat de la pell o malalties oculars como catarates o fotoqueratitis.

Per que pugueu veure els efectes perjudicials d’aquesta radiació, us mostrem aquestes imatges:

La primera imatge (esquerra) està presa amb una càmera normal, la segona (dreta) amb una càmera UV. En aquesta segona es poden apreciar les lesions causades por l’exposició als rajos UV.

A Federòptics Xavier Vivas – Vivas Moran t’oferim la tecnologia de les Lents ZEISS UVProtect amb una protecció UV equivalent a unes ulleres de sol a les teves lents transparents.

Aquest tipus de lents absorbeixen la radiació UV bloquejant-la, evitant que arribi als teus ulls, d’aquesta forma els protegim.

Vine a les nostres òptiques i informa’t per què la teva salut visual es massa important per arriscar-la.

Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya instituto feperópticos Varilux especialista Feder Club European Academy of Orthokeratology opt retina opt retina