Saltar al contingut

Saltar a la navegació

5 de Febrer de 2020

Canvia la teva perspectiva amb unes ulleres progressives

Les lents progressives permeten recuperar l’agudesa visual.

Agafar un llibre , un paper o el mòbil i haver d’allunyar-lo per a poder llegir-lo bé… Et sona? És el primer senyal que delata un problema visual. És un símptoma relacionat amb l’edat, però té solució.

Moltes persones amb una edat superior als 40 anys necessiten portar ulleres amb lents progressives per a millorar la seva salut visual. A aquesta edat, els ulls comencen a tenir problemes per controlar l’enfocament de les diferents distàncies per a poder adaptar-s’hi. L’acció de treure’s i posar-se les ulleres per combatre aquestes situacions no es una solució ja que perjudica la nostra visió, sobretot la de prop.

Aquests problemes es solucionen amb unes lents progressives ja que suavitzen la transició entre les distàncies dels objectes que ens envolten d’aquesta forma l’ull pot enfocar ràpidament qualsevol objecte.

Et sents identificat amb aquestes situacions? Vine Federòptics XavierVivas i Federòptics Vivas Moran i et farem un   complet anàlisis visual per detectar la millor solució per a tu. Coneix les nostres lents progressives amb tecnologia ZEISS i disfruta de tot el que t’envolta amb la major comoditat.

Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya instituto feperópticos Varilux especialista Feder Club European Academy of Orthokeratology opt retina opt retina