Saltar al contingut

Saltar a la navegació

MiSight 1 day

Lents de contacte d’un sol ús diàries aptes per a nens que han demostrat alentir la progressió de la miopia infantil.

Els nens solen tenir vides molt actives i plenes d’activitats. No obstant, la miopia, que és una condició de mala visió des de lluny, pot dificultar la seva participació en les coses que els encanten, ja sigui jugar, caminar amb bicicleta amb amics o aprendre a l’escola. A més, a mesura que creixen, la seva miopia pot empitjorar.

Afortunadament, existeix una tecnologia innovadora que pot fer la vida del seu fill més fàcil i ajudar a frenar l’avanç de la miopia: les lents de contacte MiSight® 1 day de CooperVision. Aquestes lents de contacte no sols corregeixen la miopia, sinó que també són les primeres lents de contacte toves que han demostrat reduir significativament la progressió de la miopia en nens.

En usar les lents de contacte MiSight® 1 day amb la tecnologia ActiveControl®, el seu fill pot gaudir d’una visió clara i continuar participant en les activitats que li agraden sense restriccions.

 

Característiques:

Les lents de contacte MiSight® 1 day amb la tecnologia especial ActiveControl® corregeixen la miopia en nens i també alenteixen la seva progressió en una mitjana del 59%. Aquestes lents són una opció de confiança per als nens de 8 a 15 anys que mai han usat lents de contacte abans.

Segons estudis, el 90% dels nens prefereixen fer servir les lents de contacte MiSight® 1 day en lloc d’ulleres, i el 90% d’ells són capaços de posar-se i llevar-se les lents per si mateixos. Aquestes lents de contacte són toves i aptes per a nens, i són fàcils d’utilitzar.

A més, les lents MiSight® 1 day són còmodes i no requereixen neteja ni emmagatzematge, ja que són d’un sol ús i s’utilitzen diàriament.

Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya instituto feperópticos Varilux especialista Feder Club European Academy of Orthokeratology opt retina opt retina