Saltar al contingut

Saltar a la navegació

A la Primavera, Ulleres de Sol Graduades

Ja és aquí la primavera. Els dies han esdevingut més llargs i comencem a gaudir de més hores de sol. La llum del sol aporta nombrosos beneficis per a l’ésser humà. A més de generar vitamina D, que és fonamental per als ossos i redueix la pressió a la sang, també estimula les defenses i, entre moltes altres coses, afavoreix l’estat d’ànim. Tot i aquests beneficis, el sol pot afectar la salut visual pel que és una bona època per pensar en utilitzar ulleres de sol. I, segons les necessitats de cada persona, a la primavera una bona opció és fer servir ulleres de sol graduades.

 

Ulleres de Sol

El sol emet diferents tipus de raigs. Els raigs ultraviolats (UV) són els més perillosos, especialment ara que la capa d’ozó s’ha reduït, oferint menys protecció contra aquests.

Els raigs ultraviolats poden afectar la salut visual, augmentant la probabilitat que es desenvolupin cataractes i altres problemes visuals. La degeneració de la màcula, el pterigió i la fotoqueratitis són algunes de les més comunes.

Per protegir els ulls dels efectes nocius dels raigs del sol, és recomanable utilitzar ulleres de sol. Les ulleres de sol homologades ofereixen la protecció necessària per als ulls. Això sí, perquè les ulleres comptin amb totes les garanties necessàries, cal adquirir-les als centres òptics.

Les ulleres de sol que s’adquireixen en mercats ambulants, basars o supermercats, poden resultar perilloses per a la vista. De fet, els professionals de la visió assenyalen que és millor no utilitzar ulleres de sol que no pas utilitzar unes lents sense protecció solar.

 

Ulleres Graduades i de Sol

Milions de persones pateixen defectes refractius. Afortunadament aquests defectes (la miopia, hipermetropia, astigmatisme i la presbícia) es poden corregir amb ulleres i amb lents de contacte. D’aquesta manera, podeu gaudir d’una visió correcta i confortable.

Perquè les persones amb aquests problemes de visió puguin gaudir de la millor visió mentre protegeixen els ulls dels raigs del sol, és possible comptar amb ulleres de sol graduades.

Els professionals de Federòptics poden graduar les lents de les ulleres de sol per adaptar-les a les necessitats de visió individuals. De fet, també és possible comptar amb ulleres de sol progressives per a les persones que desenvolupen presbícia però volen continuar veient bé a qualsevol distància.

Ara que arriba la primavera, recorda protegir els teus ulls del sol. A més, Federòptics acaba de llançar les noves col·leccions d’ulleres de sol per a home i dona per a la primavera i l’estiu.

Apropa’t a qualsevol dels centres de Federòptics i dona la benvinguda a la primavera estrenant ulleres de sol homologades i graduades.

Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya instituto feperópticos Varilux especialista Feder Club European Academy of Orthokeratology opt retina opt retina