Saltar al contingut

Saltar a la navegació

Finançament personalitzat

Mai abans havia estat tan fàcil comprar ulleres progressives! A Federòptics oferim als nostres clients la targeta Fidelia Plus, amb ella, podràs escollir el finançament que més s’adapti a les teves necessitats. Ja siguin graduades, progressives, de sol, audiòfons o packs de lents de contacte. Gaudiràs d’un còmode finançament fins a dotze mesos sense interessos[1] en totes les teves compres, i fins a treita-sis mesos en els teus audiòfons.

A Federòptics cuidem de la teva salut i benestar, adaptant-nos a les teves necessitats de visió i audició, a més de les de la teva butxaca.

No renunciïs a una visió perfecta, nosaltres t’ho fem fàcil, paga les teves ulleres a terminis sense cap cost i gaudeix d’una gran qualitat de vida.

Avantatges de Fidelia Plus:

 • Gratuïta. La targeta no té cap cost d’emissió ni de manteniment per a tu.
 • Sense esperes. Rebràs una solució al teu finançament de manera immediata, en la pròpia ò.
 • Sense canviar de banc. Domicilia els pagaments de la targeta en el banc que tu triïs.
 • Per a tota la teva família. Pots finançar les teves compres i les de qualsevol membre de la teva família.
 • PròUna vegada disposis de la teva targeta, podràs identificar-te com a client habitual i les teves compres seran més àgils.
 • Acumula punts Fidelia canviables com a descompte en les teves següents compres (en centres adscrits a Fidelia Family).

Com puc finançar les meves ulleres a Federòptics?

Amb Fidelia Plus tot són avantatges. Les nostres fórmules de finançament estan dissenyades per a fer la teva compra més còmoda i sense cap cost addicional. Tria les teves noves ulleres i no et preocupis per la forma de pagament. Aquests són els requisits per a finançar ulleres en Federòptics:

 • Pots finançar qualsevol compra d’òptica o audiologia per un import igual o superior a 60 euros.
 • Per a sol·licitar el finançament, només has de completar un senzill formulari que et facilitarem en el moment de la compra, i aportar una còpia del teu DNI.
 • Tu tries el banc en el qual desitges domiciliar les quotes. No necessites crear un nou compte ni fer-te client d’un altre banc.
 • L’operació quedarà validada en el mateix moment de la teva compra i sense esperes, després de l’aprovació de l’entitat financera.
 • Al cap de 15 dies de la teva primera compra, rebràs a domicili la teva nova targetaFidelia Plus, amb la qual podràs finançar les teves següents operacions en Federó

[1] * Finançament subjecte als criteris de concessió i risc de *Abanca Serveis Financers, E.F.C., S. a., *Tin: 0% *Tae: 0%. Interessos subvencionats per *FIDELIA PLUS, un mitjà de pagament disponible en aquells establiments de *Federòptics adherits al sistema de finançament de *Abanca Serveis Financers. Consulti opcions de finançament en el seu centre *Federòptics més pròxim.

Vine a les nostres òptiques, Federòptics Xavier Vivas i Federòptics Vivas – Moran, i informa’t

Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya instituto feperópticos Varilux especialista Feder Club European Academy of Orthokeratology opt retina opt retina