Saltar al contingut

Saltar a la navegació

Assegurança per trencament

Protegim les teves ulleres

Volem oferir-te un servei el més complet possible en la compra de les teves ulleres. Per això, a Federòptics cobrim el 70% del valor de la teva muntura i lents independentment del motiu de trencament durant els dos primers anys des de la data de compra.

Sovint ens arriben clients que ens expliquen que les seves ulleres han sofert algun mal, per haver-se assegut damunt o per una ensopegada desafortunada. A tots ens ha passat alguna vegada, fins i tot a nosaltres… I no passa res! Per això la nostra assegurança cobreix el 70% del valor de les ulleres, conforme el preu del producte vigent en el moment de la seva reparació o reposició. D’aquesta manera el client només haurà d’abonar el 30% de l’import de la part reparada.

El client podrà utilitzar l’assegurança una vegada durant aquest període de dos anys. Per això, haurà de dirigir-se exclusivament al centre de Federòptics on va adquirir les seves ulleres.

 

A Federòptics les teves ulleres sempre estan en bones mans!

 

Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya instituto feperópticos Varilux especialista Feder Club European Academy of Orthokeratology opt retina opt retina