Saltar al contingut

Saltar a la navegació

A Federòptics ens comprometem a l’adaptació total dels teus progressius

La salut és un dels factors indispensables per a una bona qualitat de vida. Per això, a Federòptics volem oferir-te la nostra àmplia gamma en progressius, tenint en compte, per sobre de tot, les teves necessitats, tant de prop com de lluny.

És habitual, sobretot amb el pas dels anys, que cada vegada les persones tinguem més dificultats per enfocar la vista de forma adequada. Els vidres progressius ajuden a eliminar completament aquestes dificultats: tindràs una visió molt més nítida i enfocaràs sense cap dificultat, independentment de la distància a la qual es produeixen aquests problemes de vista.

Les nostres ulleres progressives estan ajudant a moltes persones a corregir els seus problemes de visió. Molts dels nostres clients ja ens han fet saber, pel que fa a qualitat visual, l’abans i el després d’haver assistit a qualsevol dels nostres centres a la recerca d’una solució eficaç. 

Per a nosaltres, el més important és oferir una assessoria individualitzada per ajudar als nostres clients a corregir els seus problemes de visió.

 

L’estudi de visió progressiva és el primer pas per a la solució de la presbícia:

Els progressius són el remei idoni contra la presbícia o la vista cansada, el problema visual més freqüent a partir dels 45 anys. Consisteix en la dificultat per enfocar bé de prop a causa d’un envelliment del cristal·lí i dels músculs ciliars.

Com a experts en lents progressives ens encarregarem d’examinar els teus ulls. Invertirem en tu tot el temps i atenció necessària per poder satisfer les teves necessitats personals.

L’Estudi de Visió Progressiva que realitzem consisteix a analitzar de forma exhaustiva la teva visió perquè, com a resultat, trobem la solució exacta als teus problemes oculars de forma totalment personalitzada.

 

Les lents que s’adapten al teu estil de vida:

L’equip d’òptics-optometristes del teu centre Federòptics personalitza unes lents progressives PRO per adaptar-les perfectament a la teva visió. Els progressius ofereixen una sèrie d’avantatges enfront d’altres solucions:

  • Gaudiràs d’una perfecta visió de prop i lluny sense canviar d’ulleres. Les nostres lents progressives s’adapten considerant els hàbits de vida i les necessitats de cada usuari.
  • Et veuràs millor, en eliminar el tall horitzontal propi de les lents bifocals, i gràcies als índexs de reducció en les lents.
  • Disposaràs d’un camp de visió més ampli i nítid.
  • Tindràs garantida una acomodació natural a les teves noves lents, sense marejos.
  • Comptaràs amb una transició suau entre els camps de visió de prop i de lluny, sense salts bruscos.

 

Vine a les nostres òptiques,

Federòptics Xavier Vivas i Federòptics Vivas – Moran, i informa’t

Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya instituto feperópticos Varilux especialista Feder Club European Academy of Orthokeratology opt retina opt retina