Saltar al contingut

Saltar a la navegació

Contactologia avançada

Lents de contacte

L’adaptació de lents de contacte en determinats casos específics és complicada i la contactologia avançada s’encarrega de donar solució a aquests. Cal fer un estudi personalitzat de les teves condicions refractives, anatòmiques i fisiològiques per poder triar la lent de contacte que millor s’adapti als teus ulls.

La topografia corneal esdevé una eina molt útil en l’adaptació de lents de contacte, i en determinats casos, resulta imprescindible per dur a terme una bona adaptació que ofereixi un ús còmode i segur per al pacient.

Hi ha molts tipus de lents amb diferents materials i paràmetres, que permeten aconseguir una bona adaptació a les diferents condicions de cada pacient. Des de lents toves amb un alt contingut en aigua; a lents rígides (també conegudes com semirígides), amb un alt pas d’oxigen que respecten la integritat fisiològica de la còrnia.

Les lents rígides es dissenyen a mida per a cada ull i aconsegueixen una excel·lent qualitat de visió fins i tot en casos en els quals ni les lents toves, ni les ulleres, ho fan.

L’adaptació de lents de contacte, sigui quin sigui el tipus, ha de ser feta per un optometrista. Per evitar qualsevol tipus d’efecte advers i poder garantir una òptima visió i salut ocular, és necessari que el teu especialista faci el seguiment i control de l’adaptació de les lents de contacte.

Corregeix la miopia mentre dorms

Encara no coneixes el tractament per frenar l’augment de la miopia amb lents de contacte per dormir? Oblida’t ja de les ulleres amb les lents Orto-K!

Frenar l’augment de la miopia

Si vols frenar l’augment de la miopia, podem adaptar-te unes lents de contacte toves especials o utilitzar les lents Orto-K.

Permanents

Si vols deixar de dependre de les ulleres i utilitzar lentilles de forma continuada, prova aquestes lents de contacte d’ús perllongat durant 30 dies i 30 nits.

Queratocon

Som especialistes en l’adaptació de lents terapèutiques pel control i tractament del queratocon.

De canvi freqüent

Sigui quina sigui la teva graduació, i si per una major salut ocular prefereixes estrenar lents de contacte amb freqüència; prova les lents de contacte de canvi diari, setmanal, quinzenal o mensual.

Cosmètiques

Sempre has somiat tenir els ulls blaus? Verds? Tenim un ampli ventall perquè puguis escollir les lents de contacte cosmètiques que millor et quedin.

Progressives

Si tens la vista cansada (presbícia), t’adaptem unes lents de contacte progressives que et permeten veure a totes les distàncies. I oblida’t de les ulleres!.

 

 

 

Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya instituto feperópticos Varilux especialista Feder Club European Academy of Orthokeratology opt retina opt retina