Saltar al contingut

Saltar a la navegació

28 de Setembre de 2023

Tendències en Muntures d’Ulleres Graduades per a aquesta tardor

La tardor és aquí, i amb ell arriben noves tendències en moda, incloent-hi les muntures d’ulleres graduades. Si ets dels que agrada combinar d’estil i salut visual, ets al lloc adequat. En aquest article, explorarem les darreres novetats en muntures d’ulleres que marcaran tendència durant aquesta temporada de fulles daurades i clima fresc.

1. Estil Retro: Un Retorn al Clàssic

L’estil retro mai no passa de moda, i aquesta tardor no n’és l’excepció. Les muntures d’ulleres graduades amb inspiració vintage estan en plena expansió. Pensa en muntures rodones, cat-eye o quadrades amb detalls metàl·lics que evoquen l’elegància de dècades passades. Aquestes muntures s’adapten a qualsevol tipus de cara i afegeixen un toc de sofisticació al teu look tardorenc.

2. Minimalisme Modern

Si preferiu un enfocament més minimalista, les muntures d’ulleres amb dissenys nets i sense adorns són una elecció perfecta. Muntures primes i lleugeres, en colors neutres com el negre, el gris o el blanc, són ideals per als que busquen un estil subtil però elegant. Aquest estil s’adapta bé a ambients de treball i reunions socials.

3. Colors de tardor

La tardor es caracteritza pels tons càlids i terrosos, i aquestes tonalitats també estan influint en les muntures d’ulleres d’aquesta temporada. Muntures en colors com el marró, l’òxid, el verd oliva i els bordeus es troben entre les opcions més populars. Aquests tons complementaran perfectament els teus outfits de tardor.

4. Muntures de Materials Innovadors

La tecnologia avança constantment, i això es reflecteix a les muntures d’ulleres graduades. Aquesta tardor veuràs muntures fabricades amb materials innovadors com el titani, l’acetat lleuger i el metall lleuger. Aquests materials no només són resistents, sinó que també ofereixen un aspecte contemporani i elegant.

5. Formes Geomètriques i Diferents

Les formes geomètriques poc convencionals estan guanyant popularitat a les muntures d’ulleres. Des d’hexàgons fins a formes asimètriques, aquestes muntures afegeixen un toc d’originalitat al teu estil. Si ets una persona creativa i t’agrada destacar, aquestes muntures són una elecció audaç.

En resum, aquesta tardor, les muntures d’ulleres graduades ofereixen una àmplia varietat d’estils per satisfer tots els gustos i les necessitats. Ja sigui que t’inclines pel retro, minimalista o avantguardista, hi ha una muntura perfecta per a tu. Aprofiteu aquesta temporada per donar als vostres ulls un toc d’estil i protecció visual!

Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya instituto feperópticos Varilux especialista Feder Club European Academy of Orthokeratology opt retina opt retina