Saltar al contingut

Saltar a la navegació

Salut Visual Progressiva

Posted by

Lents progressives

Et permeten una correcta visió a totes les distàncies. Gràcies a la tecnologia FreeForm, Federòptics brinda una nova generació de progressius totalment personalitzats per a cada usuari.

Hi ha diferents tipus de progressius, especialment adaptats a les necessitats de la teva visió:

Progressius Basic
La nostra gamma Basic de lents progressives amb antireflector permet una visió nítida a totes les distàncies i una ràpida adaptació, comptant sempre amb l’ajust perfecte en qualsevol angle de visió propi de Federòptics.

Progressius Medium
Tria una lent amb disseny individualitzat per a cada graduació i muntura. Regala als teus ulls tota la comoditat d’una gamma de lents d’alt rendiment. Recomanades per a usuaris que busquen una major suavitat i confort en la seva visió.

Progressius Select
L’avançat procés de fabricació de la gamma Select ofereix una lent amb major personalització, amb transicions tan suaus que oblidaràs que portes progressius. Passaràs de la visió de prop a la de lluny gairebé sense moviments, amb una adaptació espontània i natural.

Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya instituto feperópticos Varilux especialista Feder Club European Academy of Orthokeratology opt retina opt retina