Saltar al contingut

Saltar a la navegació

Qui som

Som un centre sanitari en Òptica i Optometria amb el desig d’oferir solucions a les necessitats visuals dels nostres clients.

El nostre centre va obrir les seves portes l’any 1986 i pertany a FEDERÒPTICS, un dels grups més sòlids i professionals del mercat nacional. El nostre objectiu principal és la satisfacció visual i personal dels nostres usuaris.

Formem un sòlid equip d’optometristes professionals col·legiats tant al Col·legi Nacional d’Òptics-Optometristes (CNOO) com al Col·legi Oficial d’Òptics i Òptiques Optometristes de Catalunya (COOOC); i formats a les escoles universitàries d’Òptica i Optometria de Terrassa i Granada i al Pennsylvania College of Optometry dels EE. UU.

Les nostres principals eines són la formació constant en Optometria i la recerca en noves tecnologies per a una millor prevenció i cura dels problemes visuals.

Entenem que tenir cura de la salut visual implica una comunicació i col·laboració amb altres professionals com oftalmòlegs, psicòlegs, educadors,… En dues paraules: VISIÓ GLOBAL.

Col·legi Oficial d'Òptics Optometristes de Catalunya instituto feperópticos Varilux especialista Feder Club European Academy of Orthokeratology opt retina opt retina